Geloof&Leef

cursus

Cursus

Bijna is het zo ver. Op 1 maart starten we met het geven van de cursus over de gezette tijden, de feesten van de Heer. We gaan allemaal kijken in de agenda van G-d. Zoals we ook op het werk gewoon zijn om elkaars agenda te delen, een ieder kan dus elkaars agenda inzien. Erg handig als je een afspraak wilt maken of iemand kan vertellen wanneer iemand beschikbaar is. Zo heeft G-d ook geen geheimen, alleen dingen die onze pet te boven gaat dat houdt Hij voor zich. Maar de afspraken die Hij heeft gemaakt met zichzelf en de wereld, die kunnen we bekijken, geweldig toch? Ten opzichte van de agendapunten op het werk is de agenda van G-d veel omvattender. Bestemd voor de hele wereld. Het is Zijn verlossingsplan voor de wereld.

En de Feesten van de Heer, dat staat in Zijn agenda. Dit heeft hij geblokt, deze tijd is voor Hem en de mens. Graag vertellen wij hierover, vanuit de Bijbel, maar ook onze ervaringen. Hoe wij het beleven om te proberen Zijn afspraken te beleven en na te leven.

Om hier echt iets van te begrijpen starten we de cursus met de identiteit in Jezus/ Jesjoea. Wie zijn we in Hem? zodra we in Jezus geloven en ons leven richten op Hem? Door vooral te leren wie Jezus is leren we ook meer en meer zijn en G-ds karakter kennen.

Kijk bij het tabblad cursus voor informatie, hoe je je opgeeft. Daar is ook de poster te openen, ter verspreiding, voor eigen info.

We zijn benieuwd wie we op donderdag 1 maart mogen begroeten.

 

Veel zegen namens de huisgemeente.

huisgemeente